33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

להיום אנחנו אוכלים עוף עם תפוחי אדמה, בטטות ושומר בתנור

8 שוקיים+8ירכיים

4 תפוחי אדמה

4 בטטות

2 שומר

מרינדה לעוף : סילאן, רכז רימונים , שום כתוש, ג`ינג`ר טרי קצוץ, פפריקה מתוקה, כמון , קינמון , כרכום 

לצפות את כל העוף במרינדה. לקחת תבנית ענקית ולשים בשכבה ראשונה את כל הירקות. מעל לשים את העוף, נייר אפיה ומעל נייר אלומיניום. להכניס לתנור ל- שעה, להוציא כיסוי ואש עוד חצי שעה. 


 

יש לנו גם סלט קולורבי, שומר וגזר 

3 קולורבי

2 שומר

1 גזר ענק 

מיץ מלימון אחד, שמן זית, כפית אגבה, מלח גס, מעט פלפל שחור

לחתוך את כל הירקות למקלות דקות ככל האפשר. לערבב עם כל הרוטב, ולכרסם בהנאה. 

 


 

 

הרגשתי שאין מספיק ירקות במקרר, אז לא חשבתי להכין מרק, ובסוף התחרטתי ומצאתי מה שיש.

קיבלתי מרק שאריות!

שמתי בפנים :

3 בצלים

3/4 דלורית גדולה

3 בטטות

6 גזרים

8 מקלות סלרי+עלים (המרק נראה ירוק ירוק !)

כוס עדשים אדומות

1/2 שקית אפונה מהמקפיא

לשים את כל הירקות בסיר, למלא מים עד למעלה, קצת תבלינים כמו כורכום, כמון, פפריקה ומלח גס , ולתת לזה להתבשל במשך כשעה או יותר.

 

לקינוח הכנתי כבר אתמול שוקולד במילוי קרם קוקוס

רעיון ההכנה מזכיר את כיפות הבוטנים המוצלחות , אך במקום הבוטנים שמתי : 

 

3 כפות חמאת קוקוס

1 כף שמן קוקוס

1 כף סירופ אגבה . 

יצא טעים!

שבת שלום ומבורך.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת