00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פאי פקאן

זה פאי פשוט ומעולה של אביטל. היופי שבו הוא שאפילו לא צריך להשתמש במיקסר!

רכיבים:

לבצק:

כוס קמח תופח

רבע כוס סוכר חום

100 ג` מרגרינה מומסת

למלית:

2/3 כוס סוכר חום

3/4 כוס סירופ מייפל

2 ביצים

50 ג` מרגרינה

קורט מלח

2 כפות קמח

200 ג` פקאנים

הוראות הכנה:

ממיסים את המרגרינה בקערה. מוסיפים את שאר רכיבים הבצק ומערבבים עד שהתערובת אחידה. משטחים בתבנית משומנת עגולה בקוטר 26. לאפות 7 דקות בחום בינוני-גבוה עד שהבצק מזהיב קלות.

שמים את הסוכר והמייפל יחד בקערה במיקרו למשך דקה-שתיים. מוסיפים את שאר הרכיבים, למעט הפקאנים. מערבבים היטב, עד שהמרגרינה נמסה והביצים נבלעות בעיסה. מוסיפים את הפקאנים. מפזרים על הבצק בצורה אחידה פחות או יותר.

אופים 10 דקות בחום בינוני גבוה - 1900

ו-20 דקות בחום בינוני - 1800

ואם האורחים לא מנשקים לכם את הידיים שככה הכינו - אז יש פה בעיה - עם האורחים!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת