33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

אסאדו בתנור

אסאדו בתנור

2 ק"ג אסאדו 

4-6 תפוחי אדמה עם הקליפה חצויים

7-8 בטטות קטנות שלמות

2 בצלים חצויים

1/2 כוס מים 

מרינדה לבשר : סילאן, שום כתוש/פרוס , כף גדושה חרדל, עלים מ- 4 ענפי רוזמרין, מלח גס

לחמם תנור ל- 220 מעלות. לצפות את הבשר במרינדה, בתבנית גדולה לשים את  כל הירקות ומעליהם להניח את הבשר. להוסיף 1/2 כוס מים לתבנית, לכסות בנייר אפיה ומעל בנייר אלומיניום. להכניס לתנור לחצי שעה, להוריד טמפ` ל- 150 ולהמשיך לאפות למשך 4 שעות. לפתוח כיסוי ולהשחים קצת למשך רבע שעה. 

    

    

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת