00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

Stuffing

את שם המתכון הזה חייבים לכתוב באנגלית. המשמעות היא בעצם - מילוי. המשפחה שלי אמריקאית, וזה האוכל שאוכלים בחג ההודיה. אז כמו שאנחנו אימצנו - בשתי ידיים - את המאכלים של העדות שלכם, אולי גם אתם תרצו לאמץ את שלנו...

רכיבים:

6 תפוחי אדמה גדולים מקולפים ומגורדים

1/2 כוס פירורי לחם

1 בצל גדול קצוץ

2 ביצים טרופות

100 ג` בלו בנד

הוראות הכנה:

מערבבים את כל החומרים. משטחים בתבנית גדולה שתכיל גם את העוף בנוחות.

שמים בתבנית  מעל תפוחי האדמה 3 כרעיים חצויים מתובלים בנדיבות בתבלין לעוף ובשום.

אופים חצי שעה, הופכים את העוף. אופים עוד חצי שעה. מוציאים את העוף.

חותכים את המרגרינה לכמה קוביות ומפזרים אותו על תפוחי האדמה בכדי שיזהיבו. אחרי כמה דקות, כשהמרגרניה נמסה, מערבבים היטב את תפוחי האדמה ואופים עוד כשעה. המהדרין מערבבים שוב ואופים עוד שעה.

מוציאים מהתנור, מערבבים, ומחזירים את העוף לתבנית. מחממים יחד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת