22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

שבלולי בצק במילוי גבינה

שבלולי בצק במילוי גבינה

שדרוג ידוע לבצק שק"ם הוא שימוש בחמאה במקום מרגרינה. שדרוג חוסך קלוריות שהוספתי הוא החלפת השמנת בגבינה לבנה. מלית הגבינה דומה מאד למלית שאני משתמשת להכנת בורקס גבינה ושילוב כל השדרוגים והשינויים, הוביל למאפי הגבינה הנהדרים האלה! תיהנו :)

 

החומרים:

לבצק:

200 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות

1 גביע גבינה לבנה

2.5 כוסות קמח תופח

למלית:

250 גרם גבינה לבנה

כף קורנפלור

2 ביצים

מלח, פלפל

חצי כוס זיתים פרוסים

1/2 כוס גבינה צהובה

לציפוי:

ביצה טרופה

שומשום

 

אופן ההכנה:

1.      במיקסר עם וו גיטרה (k) מערבלים את חומרי הבצק, לבצק אחיד. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

2.      מוצאים את הבצק ומרדדים על משטח מקומח למלבן.

3.      מערבבים יחד בקערה את הגבינה הלבנה, קורנפלור וביצים.

4.      מורחים את המלית על גבי המלבן, מפזרים את הזיתים והגבינה הצהובה.

5.      מגלגלים את המלבן לגליל ופורסים אותו לפרוסות.

6.      מסדרים את ה"שבלולים" שנוצרו בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מושחים בביצה ומפזרים שומשום.

7.      אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-25 דקות, או עד שהשבלולים שחומים.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת