00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סביצ׳ה סלמון בהרמוניה של טעמים

תנסו זה טעים ....

צריך לרענן לפעמים את התפריט אני ממליץ על  סביצ׳ה סלמון כן ללא הרבה מילים  מיותרות  תתחילו לרשום

עבור 6 סועדים

החומרים

250 גר פילה סלמון
1/2 בצל סגול קצוץ
2 כפות עירית קצוצה
1 יח` פלפל צ׳לי קצוץ
1 יח` קיוי חתוך לקוביית קטנות
1 יח` תפוז 1/2 חתוך לקוביות 1/2 למיץ
1/2 לימון סחוט
2 כפות בוטנים מלוחים גרוסים
2 כפות שמן זית

60 גר`  קוויאר צמחי (מאצות -לא חייב)

אופן ההכנה
יש לחתוך את הסלמון לקוביות ולהניח במקרר
את הקיוי וחצי התפוז נחתוך לקוביות קטנות ונסחט את חצי התפוז פנימה
בקערה נוספת נערבב את הבצל הסגול העירית והצ`לי


וכעת נחבר את המנה


נוסיף לקערה עם הבצל את הסלמון נתבל במלח ונסחט מעל מיץ מחצי לימון (פעולה מהירה הלימון מבשל את הדג)
בכוס הגשה/צייסר נשים בתחתית מהסלסה של הקיוי והתפוז
מעל נניח את קוביות הסלמון  המתובלות נטפטף שמן זית נפזר מעט בוטנים ומלח גס.

נעטר במיקרו נבטוטים ובקוויאר אצות ובתיאבון

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

תודה לצלם אייל גוטמן על התמונות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת