00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

רביולי ברוטב סלסה רוזה

המתכון הזה הוא בעצם אפילו לא מתכון... זה בעצם להרכיב יחד 3 רכיבים קנויים. ותוך חמש דקות (!) יש לכם מנה חלבית מצויינת ומרשימה!

רכיבים:

רביולי מוכן של שטראוס. אפשר למצוא במקרר של הסופר. אני השתמשתי ברביולי גבינה/בטטה.

צנצנת רוטב עגבניות מוכן לשימוש

שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

מבשלים את הרביולי לפי ההוראות. מסננים.

שמים בסיר קטן את רוטב העגבניות ואת השמנת. מביאים לרתיחה. מערבבים. מכבים את האש.

מוסיפים את הרביולי המסוננים לרוטב ומגישים.

אפשר גם לחמם את הרביולי בתוך הרוטב על הפלטה בשבת.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת