33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תלוליות שוקולד משופרות ונטולות גלוטן

תלוליות שוקולד משופרות ונטולות גלוטן

אוקי, זה אחד הדברים הכי טעימים שטעמתי. 

ברצינות. 

ניסיתי להפוך מתכון אהוב אצלנו לנטול גלוטן וסוכרים מעובדים, יצא מדהים.

(יוצאות 10 עוגיות).

120 גר` שוקולד מריר משובח

35 גר` שוקולד צ`יפס/שוקולד קצוץ

30 גר` חמאה משובחת

1 ביצה

1/4 כוס דבש

1 כפית וניל משובח

5 כפות גדושות קמח שקדים

1/4 כפית סודה לשתיה

חופן אגוזים קצוצים

קורט מלח

להמיס במיקרוגל חמאה+120 גר` שוקולד (לוקח בערך 2 דק` עם עצירות כל 40 שניות לערבוב). להקציף ביצה במקצף (או במיקסר), להוסיף דבש ולהמשיך להקציף עד איחוד טוב. לקפל את השוקולד והחמאה המומסים לתוך הביצה והדבש. להוסיף ווניל, קמח שקדים, מלח ואגוזים ולערבב רק עד איחוד. לאפות כ- 8-10 דק` בחום 170 מעלות, רק עד שלמטה משחים קצת. לתת להתקרר בחוץ.

עדכון : 

ניסיתי גם בלי להקציף את הביצה, ואז זה לוקח 20 דקות זמן אפיה. 

נקודה מעניינת !

ל ה ת ע נ ג !

 



אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת