1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדות בצק פילאס במילוי בשר...

רולדות בצק פילאס במילוי בשר...

בורקס במילוי בשר תענוג מאז שהחלפתי את הבצק עלים לבצק פילאס אנחנו אוכלים ונהנים בלי הרבה ייסורי

מצפון ,בצק הפילאס הרבה יותר קליל וטעים לטעמינו מהבצק עלים ,אין הרבה התעסקות עם הבצק הוא מגיע

מרודד וכל שיש לעשות זה רק לפתוח ולמלא במילוי הרצוי ,אצלי מאוד אוהבים את מילוי הבשר ,הרולדות הן

אורחות קבועות בשולחן השישי .אני משתמשת בבצק של חברת מעדנות .

רולדות בצק פילאס ממולא בבשר

מצרכים:

 1 חבילה בצק פילאס מופשר לילה במקרר

1/2 קילו בשר בקר טחון

1בצל גדול  חתוך לקוביות קטנות

מלח,

1/2כפית פלפל שחור,

1/2 כפית כמון,

מעט בהרט

1 כפית אבקת מרק עוף

אופן הכנה :

 לטגן את הבצל ב4כפות שמן להוסיף את הבשר לפורר טוב שלא יהיה גושים להוסיף את

 התבלינים  להמשיך לטגן עד  לצמצום הנוזלים

 להסיר מהאש לקרר

 להניח את הבצק על השיש לפתוח את הבצק כשהניילון לכיוון השיש,למלא בשר לחתוך

 את הגודל המתאים לסגור היטב ,להמשיך כך עם שאר הבצק והבשר .לחרוץ חריצים לאורך

הרולדות, למרוח ביצה ולפזר שומשום

  לאפות בחום 190 מעלות בערך 1/2 שעה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

58 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת