יוגורט קשיו

(את הרעיון לזה קיבלתי פה )
1 כוס קשיו
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
בבלנדר לטחון את הקשיו ומחצית מכמות המים ולעבד. להוסיף לאט את מחצית כוס המים שנותרה עד שזה חלק לגמרי.
לשפוך לתוך צנצנת מעוקרת (להשאיר לפחות רבע מהמקום לתסיסה) ולהוסיף את מיץ הלימון ולערבב. לסגור עם בד וגומיה ולתת ליוגורט לעמוד על השיש 24 שעות לתסיסה. אח"כ לערבב שוב ולהכניס למקרר. נשמר עד שבוע :-)
אחרי הבלנדר אחרי הוספת לימון וערבוב
אחרי סגירה עם בד אחרי 24 שעות - מי הגבינה למטה
פשוט וקל !
ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים
מנוי במייל
קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
הוספת תגובה
תגובה אחת