00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קציצות הודו סאן

 

מה מכינים:

500 גרם הודו טחון  

בצל קצוץ דק 

1 ביצה

כפית מלח 

חצי כוס קמח

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית רוזמרין/אורגנו

3 שיני שום כתושות

 

אופן ההכנה:

1) מערבבים את כל חומרי הקציצות, מכסים בנייר נצמד ומשהים במקרר לכשעה.

2) מחממים שמן במחבת

3) יוצרים קציצות בידיים רטובות , מכינים בהתחלה כדור בערך בגודל של ביצה  ומועכים אותו ב-2 הידים

4)מטגנים עד שמזהיב , הופכים ומטגנים בצד שני.

5) לאחר שמזהיב גם בצד השני, מניחים על נייר סופג.

6) אפשר להגיש כך,

 

לחילופין אפשר להכין רוטב עגבניות לפי המתכון שבהמשך 

    מכניסים לרוטב את קציצות ההודו ומבשלים 30 דקות.

 

רכיבי הרוטב:    

1 בצל קצוץ                                                     בערך 150 גרם

1 גזר קטן מגורד דק                                        בערך 50 גרם

1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות 

1 קופסא של רסק עגבניות ( 100 גרם)

1 כף אבקת מרק עוף 

1 כפית מלח בישול 

1 כפית סוכר

רבע כפית פלפל שחור

כוס וחצי מים

 

הכנת הרוטב:

1) מטגנים בצל עד הזהבה.

2) מוסיפים את הגזר ומטגנים כ-2 דקות תוך ערבוב, לשים לב שלא ישרף.

3) מוסיפים את העגבניה, רסק העגבניות, כוס וחצי המים ואת התבלינים , מערבבים ומביאים לרתיחה.

בתאבון.......

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת