00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קוביות לחם מטוגנות סאן

עוד ואריציה של לחם מטוגן

שאצלנו מאוד אוהבים ( אצלנו זה נקרא פשוט לחם מטוגן)

במקור פיתרון ירושלמי ללחם יבש, טוגן אפילו ללא הביצה בזמן הצנע,

אך גם היום כשהלחם יבש זה יוצא יותר טעים......

 

מה מכינים:

2 פרוסות לחם/חלה

1 ביצה

רבע כפית מלח

2 כפות מרגרינה או שמן צמחי 

 

אופן ההכנה:

1) חותכים את פרוסות הלחם לקוביות כ2 סנטימטר על 2 סנטימטר בערך, 

2) מחממים במחבת מרגרינה או שמן 

3) כשהשמן רותח ממש!!!,

     מעבירים את הלחם למחבת ומטגנים אותו עד שמשחים.

4) מערבבים שופכים את הביצה וממשיכים לקשקש את הכל עד שהביצה מוכנה.

5) ממליחים ומגישים. .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת