00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

תפוחי אדמה אפויים

זה מתכון של דיגי, שכל מי שאכל אותו אצלי, כבר לקח את המתכון ומכין אותו בבית. כל כך קל, וכל כך מוצלח!

רכיבים:

תפוחי אדמה

1/2 כוס שמן

כף גדושה אבקת מרק פטריות

כף גדושה אבקת מרק בצל

הוראות הכנה:

שוטפים היטב וחוצים את תפוחי האדמה מבלי לקלף. מניחים אותם על הצד החתוך על תבנית חד פעמית גדולה. מצמידים את החצאים זה לזה, עד שמתמלאת התבנית.

מערבבים את השמן, ואבקות המרק בכוס.

מפזרים את התערובת על תפוחי האדמה. בערך כף לכל תפוד.

מכסים בנייר כסף. אופים 1/2 שעה מכוסה, וחצי שעה לא מכוסה בחום בינוני.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת