2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת תפוחים מרנג ...

עוגת תפוחים מרנג ...

עוגת תפוחים ,מה כבר יש להגיד ,ריח התפוחים הנאפים בתנור עם מעט קינמון מבשמים את הבית בריחות

נהדרים הכי כייף לאפות את העוגה ביום חורף ולהתענג .

בסיס העוגה:


150 גר חמאה מרוככת


2/3 כוס סוכר


3 חלמונים


2 כפות שמנת חמוצה(יוגורט)


2 כוסות קמח

 
שקית אבקת אפיה

 
כפית תמצית וניל


קורט מלח



מלית:


6-8 תפוחי גרנד סמית קלופים ופרוסים

1/2 כוס מים


3 כפות סוכר


מיץ מלימון אחד


1 כף פודינג וניל


1  כף חמאה


100 גרם צימוקים (לא חובה(

ציפוי קצף חלבונים:


3 חלבונים

 
4
כפות סוכר


תבנית קוטר28 משומנת


בסיס העוגה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מערבבים היטבבקערה את חומרי הבצק מרפדים את התחתית בבצק.
לאפות 20 דקות עד שהבצק מזהיב

מלית:
מבשלים על אש בינונית את התפוחים והסוכר המים כ- 5 דקות
מערבבים בכוס את המיץ לימון עם הפודינג עד שנמס מוסיפים וגם מוסיפים את החמאהוהצימוקים עכשיו התערובת מסמיכה מסירים מהאש ושוטחים על תחתית העוגה.

ציפוי קצף ביצים:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה ומורחים על התפוחים מחזירים לתנור ואופים כ 10 דקות עד שהקצף מזהיב.

מתכון שמלווה אותי שנים נלקח במקור מהספר בישולה




 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת