55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

חגיגת טאפסים ויין בלובי בר-מלון שרתון @

בהשקת התפריט חדש והקבוע - בלובי בר של מלון שרתון - בתל אביב,

הוצגו טאפסים מיוחדים בליווי יינות יקבי הכרמל...כל זאת בניצוחו של השף צ`רלי פדידה.

שהוא גם שף הבית של מלון "שרתון" - שעל הטיילת בתל אביב.

השף צ`רלי פדידה משלב בין מסורת הבישול הספרדית לים תיכונית בתוספת יין מובחר מאוסף היינות,

של "ייקבי כרמל".

בחוויה הזו ניתן להנות ממנות בחירה של 5 או 3 טאפסים וכוס או בקבוק יין משובח מ"יקבי כרמל";

כרמל ריזלינג כרם קאיומי (יין לבן חצי יבש)

או קברנה פרנק גליל עליון מהסדרה האזורית (אדום יבש).

בין מנות הטאפס בתפריט החדש - חגיגת טעמים של טאפסים;

ברוסקטה עגבניות-שום וריחן על חלה קלויה וגבינת פרמז`ן מעל, שבעיניי היתה מקסימה ונימוחה.

טאפס של פירות העונה על סלט רוקט וגבינה כחולה

מסבחה עם חצילים, גרגירי חומוס וטחינה על פיתה קלויה קטנה

פטריות שמפיניון ממולאות ואפויות בממרח כמהין וגבינת שמנת

קוביות לברק מתובלות בנענע, עגבניות ובצל סגול - המוגשות עם יוגורט עיזים מעודן.

את כל המעדנים הללו, ניתן ללוות בכוס יין איכותי מיקבי כרמל.

כרמל ריזלינג, כרם קאיומי, יין לבן חצי יבש -
יין משובח שהופק מ-100% ענבי יוהנסבורג ריזלינג מכרם קאיומי שנבצרו בבציר לילי,
היין בעל גוון זהוב ירקרק המתאפיין בבשומת של תפוח עץ ירוק, ליים וריבס..
ובעל גוף בינוני עד מלא וחומציות מאוזנת.

קברנה פרנק גליל עליון, יין אדום יבש, מהסדרה האזורית -
שהופק מענבי קברנה פרנק ומעט ענבי מלבק, קברנה סוביניון ופי ורדו מהאזור.
בעל גוון ארגמני עמוק ובשומת תותי יער, קסיס ועלי טבק.
היין בעל גוף בינוני עד מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת.

לסיכום;

5 טאפסים (4 לבחירה) + כוס יין ; 130 ש"ח

תוספת כוס יין - 29 ש"ח

4 טאפסים + בקבוק יין ; 229 ש"ח

3 טאפסים (2 לבחירה) + כוס יין; 43 ש"ח

תוספת כוס יין - 69 ש"ח

3 טאפסים + בקבוק יין - 129 ש"ח

טעמי האישי - אהבתי במיוחד את;

הניוקי סלק במילוי גבינות - טאפס מדהים עם טעמים נפלאים ונימוחים. (התמונה בראש הפוסט)

בדרגה מתחת את הברוסקטה עם עגבניות וריחן שהיתה נימוחה וקלילה.

ואז את הפטריות במילוי...

לעוד פרטים הנה דרכי התקשרות למקום:

מלון "שרתון" תל אביב - הירקון 115 ת"א

טלפון: 03-5211111

* אפשרות לחניה חינם בחניון המלון למזמינים מהתפריט החדש*

הנה לכם מצגת תמונות ממבחר הטאפסים והמנות המקסימות 

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת