66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוף מחמר

עוף מחמר

עוף מחמר או אחמר מלשון אדום עוף מהמטבח הדרוזי. חשבתי אההה סתם וכשהיו תוצאות :( :( כל כך טעים רק תכינו הרבה הרבה  טרי טרי.

המתכון של אהרוני 

מה צריך:

5-6 פרגיות או כרעיים של עוף

5 בצלים גדולים

6 גמבות אדומות גדולות

קילו תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות עבות

שמן זית

מלח

פלפל שחור

כמון

אופן ההכנה:

במעבד מזון לקצוץ את הבצל ואת הגמבות (לא דיסתי) קצוץ דק.

לשים שמן בסיר חסין אש או בתבנית חד פעמית מרופדת בנייר אפיה.

להוסיף את הגמבות והבצל . להוסיף את התבלינים.

מי שרוצה חריף אפשר להוסיף פלפל שאטה.

להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב.

להניח את העוף בתוך הרוטב.

לחמם תנורל200 מעלות. ולאפות בערך כשעה.

לבדוק עם מזלג אם תפוחי האדמה מוכנים.

זהו...

קשה להאמין כמה שהתבשיל טעים בעיקר הרוטב ;)

לכן תכינו הרבה לחם .

בהצלחה ...ותתענגו

שלכם מכל ה 

טובה

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת