66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

כרובית אפויה

כרובית אפויה

זוכרים את סלט גבעולי הכרובית של שבוע שעבר? אז מצאתי השבוע סוף סוף כרובית ללא חרקים. אגב השבוע ראה אותי הירקן ושאל אם אני צריכה עוד גבעולים של כרובית? בטח למה לא? ניקיתי לו את השטח:P עניתי לו שלא כי הארנבת עדיין לא סיימה את העלים הקודמים ;). אני אוהבת כרובית מטוגנת אבל מעדיפה כרגע אפויה. אז הנה מתכון פשוט לכרובית אפויה בקלות וטעימה.

המצרכים:

1 כרובית בינונית או כרוביות קטנות של גוש קטיף. 

מים +כף מלח

לציפוי הכרובית

1 כף חרדל

1 כף חרדל דיג`ין

2 כפות מיונז 

1 כפית אבקת שום

אופן ההכנה:

להשרות את הכרובית חצי שעה במים עם מלח חצי שעה

ולשטוף.                     

לבשל את הכרובית כ8 דקות במים + כף מלח כ8 דקות

לסנן ולקרר.

לערבב את המיונז החרדל והשום .

למרוח על הכרוביות היטב.

לרפד תבנית בנייר אפיה.

לשים את הכרובית כשראשה פונה כלפי מעלה.

לאפות עד השחמה יפה ב180 מעלות.

נאכל חם או קר העיקר כרובית 

בהצלחה                                                    

שלכם מכל ה

טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת