00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קציצה ושעועית יוצאים לדייט

תבשיל נהדר טעים וזמין שניתן להכנה עם מגוון רב של ירקות(קפואים) כגון: אפונה,במיה,שעועית צהובה,פול ירוק.

למתכון הנוכחי השתמשתי בשעועית ירוקה דקה וקפואה (השימוש בירק טרי דורש הכנה שונה)

עבור 6 סועדים

החומרים

שקית ירק קפוא-לפי בחירה(800 גר`)

4 שיניי שום קצוצות

4 כפות שמן זית

בצל בנוני קצוץ

צרור פטרוזליה קצוצה

קופסא עגבניות מרוסקות(500 גר)

2.5 כוסות נוזל עוף-בקר-מים

1 כף פפריקה מרוקאית

מלח 

פלפל

כפית ראס אל חנות

"אבק" של כמון

קורט צ`לי גרוס

אופן ההכנה 

ראשית נכין את תערובת הבשר 

בתוך קערה נערבב את הבשר הטחון עם מלח,פלפל וראס אל חנות נוסיף פטרוזליה קצוצה 2 כפות שמן זית ובצל קצוץ

נערבב הייטב ונכין קציצות בגודל בינוני ונעביר למקרר לחצי שעה.

בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן זית ונזהיב קלות השום נוסיף את העגבניות המרוסקות נתבל במלח פלפל ופפריקה.

נוסיף את הנוזל/מים ונבשל על אש נמוכה כ-10 דק` ,לאחר כחצי שעה(שהקציצות היו בקירור) נוסיף את הקציצות לסיר 

ונבשל על אש נמוכה כ-20 דק` בסיום הזמן נוסיף את השעועית ונבשל לעוד -15 דק` בלבד.

לקראת סיום נפזר מעל כמון וצ`לי גרוס וכף שמן זית .

מומלץ להגיש לצד אורז לבן מבושם והריי לכם ארוחה מזינה,טעימה,וקלה.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת