00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

לחם מטוגן סאן

פיתוח שלי,

אפשר לקרא לזה ואריציה על פרנץ טוסט אולי

כך אפשר לטבול את הלחם המטוגן בצהוב.....

אנחנו גם קוראים לזה "לחם ביצה לחם".

 

 

מה מכינים:

2 פרוסות לחם/חלה

ביצה

2 כפיות חלב

קורט מלח

קורט פלפל

שמן לטיגון

 

 

אופן ההכנה:

1) מפרידים את החלבון מהחלמון , את החלמון שומרים בצד ( יש לשים לב שלא יתפוצץ).

2) מוסיפים 2 כפיות מים לחלבון , מעט מלח מעט פלפל , ומערבבים היטב.

3) על כל פרוסת לחם מפזרים ככפית חלב.

4) מחממים מחבת עם שמן, כשהשמן חם, טובלים את פרוסות הלחם בתערובת החלבון ומצפים אותן.

5)מטגנים את הלחם המצופה עד שמזהיב, הופכים ומטגנים את הצד השני.

6) כשפרוסות הלחם מוכנות מוציאים אותן מוסיפים מעט שימון ואז מטגנים את החלמון לכעשרים שלושים שניות

7) מוציאים בזהירות בכדי שהצהוב לא יתפוצץ ומגישים חם.

 

בתאבון.....

 

 

הערה: יוצא טעים אם במקום בשמן מטגנים בבחמאה, ואפילו מרגרינה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת