00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

ביצה בקן סאן

פשוט וטעים 

 

מה מכינים:

לפי מספר הסועדים

ביצה

פרוסת לחם /חלה (עדיפות חלה ועדיפות פרוסה עבה אבל כל מה שיש הולך)

מרגרינה/שמן צמחי

קורט מלח שולחן

 

אופן ההכנה:

1) מחממים מרגרינה/שמן במחבת

2) בעזרת כוס עושים חור בפרוסת הלחם

3) מטגנים את הלחם במחבת כדקה עד שמזהיב, את החלק שנשאר מהחור אפשר גם לטגן

     ולאחר מכן לטבול בצהוב לדוגמה.

4) הופכים את הלחם ושופכים את הביצה לתוך החור שנוצר.

5) מנמיכים את האש , מכסים ומבשלים כחמש דקות.

6) כשהלבן נקרש אפשר להוציא את הביצה להמליח ולאכול.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת