00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מאפינס מיץ תפוזים

 

 

 

 

אתמול לפני כניסת השבת הרגשתי צורך לניחוח אפיה בבית. ככה זה אצלי, הכייף שמסביב, היצירה התוצאות והמראה

משביעים אותי כאילו שאכלתי את כולם. המוטיב המרכזי שסביבו אילתרתי את המאפינס היה מיץ תפוזים. נורא התחשק לי להעניק להם גוון כתום עשיר  שהזכיר לי את ט"ו בשבט.

 

 

 

בקערה גדולה ערבבתי ללא מקסר:

שלושת רבעי כוס סוכר

חצי כוס שמן

כוס ושלושת רבעי קמח רגיל

כפית סודה לשתיה אפשר גם אבקת אפיה

כוס מלאה מיץ תפוזים סחוט אפשר גם קנוי בקרטון.

ביצה אחת

120 גרם שוקולד מריר אגוזים שבור- שהוספתי רק בסוף.

כאשר העיסה היתה מוכנה העברתי לתוך עטרות ניר בתוך תבנית שקעים מיוחדת למאפינס.

אפיתי 10 דקות לערך בתנור שחומם מראש.

וקררתי על רשת.

 

 

כשהצעירים יצאו בערב להתארח וחגוג נארזה כל התוצרת בסלסילה ויצאה  עמם במשלוח מנות

הבקר כבר הכנתי מנה חדשה...

חג שמח

 

 

 

  תודה שהגעתם לכאן והכרתם עוד חלק ממני. אשמח ויותר כשתגיבו. 

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי 

  שלכם ואתכם תפו     

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת