00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פסטרמה טרום שבת

ככה זה לפני ארוחת שישי תמיד אני רעב הריחות "ההמולה" בבית לקראת שבת מעוררות לי את בלוטות הטעם לכם החלטתי לפנק את עצמי 

עם כריך עדין כזה עם ירקות ובשר אז קדימה קבלו מתכון קל ומהיר לפסטרמת עוף .

החומרים 

1 חזה עוף שלם

1 כף חרדל גרגירים

1 כף דבש

2 כפות שמן זית

תערובת תבלינים מ:

מלח גס

פלפל גרוס

אורגנו יבש

צ`לי גרוס

אופן ההכנה 

בקערה נערבב את החרדל,דבש ושמן הזית ונשרה את החזה לחצי שעה במקביל נחמם תנור ל 180 מעלות.

לאחר חצי שעה נניח את חזה העוף על גביי נייר אפייה ונפזר מעל את תערובת התבלינים היבשים

נאפה בתנור ל 20 דק` (עטוף למחצה -שיצאו האדים) בסיום הזמן נוריד את הכיסוי נטפטף מעט דבש ונאפה לעוד 5-7 דק` לקירמול.

ניתן להכין במגוון ציפויים כגון:

  • פלפלת 
  • תערובת עשבי תיבול יבשים
  • צ`לי חריף

כל שנותר למרוח איולי טוב על כריך כמה עליי חסה פריכים מלפפון כבוש עגבניה עסיסית מלח גס ולעצום עיניים ולנגוס ואז לומר אלו החיים הטובים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת