00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

סירקניס - אוכל בוכרי

הבוכרים תמיד שמחים לפגוש בוכרים אחרים ולחלוק איתם את המתכונים המשפחתיים האהובים. כך הגיע אלינו המתכון הבא:

רכיבים:

1 בצל קצוץ

750 ג` בשר טחון

1 גזר מגורד

1/2 קופסת שימורים חומוס שלם מסונן ממים

3 כוסות מים

1.5 כוסות אורז

1 כף שטוחה אבקת מרק עוף

מלח ופלפל לפי הטעם

2-3 שיני שום כתושות

כמה כפות שמן

הוראות הכנה:

לטגן בצל עד זהוב, להוסיף בשר ולערבב תוך טיגון על אש גבוהה עד שנעשה פירורים פירורים.

להוסיף גזר, חומוס, מים ותבלינים. להביא לרתיחה. להוסיף אורז. להרתיח, להנמיך את האש ולבשל כעשר דקות. עד שכל המים נספגים.

בסיר קטן נוסף מטגנים את השום בכמות גדולה של שמן ונזהרים לא לשרוף.

מוסיפים את השום ואת השמן לסיר, ומערבבים היטב.

אצלנו נהוג שמשטחים את התבשילים האלה על כל הצלחת כמו פיתה ענקית. ואז מפזרים קצת כוסברה טריה קצוצה מעל.

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת