00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קציץ בשר (קלופס) בשכבות ברוטב חמוץ מתוק

 

ממש פורה ברשומות בזמן האחרון. לקח לי מספר חודשים רב להתמקם ולהתרגל לדירה החדשה אבל עכשיו כאילו וחייתי בה כל הזמן ואני מרגישה מלבלבת כרגיל ומבשלת כרגיל. כלל לא הייתי מוכנה כנראה לקטע הנפשי של עזיבת הבית בו גדלתי כמעט 59 שנה.


קציץ בשר (קלופס) בשכבות ברוטב חמוץ מתוק

  לתערובת הבשר

  700 גר` בשר טחון גס 
1/4 כוס פירורי מצה / פירורי לחם
1 ביצה
2-3 בצלי שאלוט או בצל רגיל בינוני
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
4 כפות קטשופ
אורז מבושל (כ 2 עד 2.5 כוסות) בטעמכם האישי
 

לרוטב

4 כפות חומץ בן יין לבן
4 כפות סוכר חום
1/2 כוס קטשופ
 

 

לחמם תנור ל 180 מעלות.   לערבב את מרכיבי תערובת הקציץ. להניח בתבנית
עגולה חסינת אש שכבה דקה מתערובת הבשר. מעל להניח את האורז ולסיים בבשר. ליצור צורת "חלה" .

לערבב מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל הבשר. להחליק התערובת לצדדי הקציץ.

לאפות כשעה עד שעה ורבע.

 

 

בתיאבון!

 אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת