00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

בוריק - מאפה פילו וגבינות

את הבוריק אכלנו בפעם הראשונה בטורקיה כמובן.  מאז אני מאד מאד אוהבת את המאפה הזה. לפני מספר שנים עצרנו באיסטמבול לחניית ביניים בדרך למזרח, העצירה היתה של כשלוש שעות, לא התעצלנו, נסענו מהר למרכז העיר רק בשביל לאכול בוריק טוב, היה שווה.

השבוע הכנתי לארוחת ערב, הגדולים והקטנים התמוגגו, הכל נגמר מיד והשמחה היתה רבה.

זיכרו למרוח את העלים היטב בנוזל שמן - אני השתמשתי בשמן זית, אפשר חמאה מומסת.

בדר"כ בחבילה יש 12 עלים,  אם יש לכם פחות הרכיבו מספר עלים לפי הכמות שיש לכם העיקר שתחלקו ל - 3 חלקים.  לקבלת המתכון ועוד,,,, כנסו

 

  http://shifra-l.co.il/2013/01/22/%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95-%D7%95%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת