00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

קיש פלפלים וגבינות

זה קיש מעולה של רות סירקיס. בפעם הראשונה שהכנתי אותו. היינו ארבעה מבוגרים בשולחן. וכשקמנו מהשולחן - לא היה קיש...

משתמשים בבצק לקיש על פי ההוראות: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2449069

למלית:

רכיבים:

2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לחתיכות בינוניות

4 פלפלים בצבעים שונים, מנוקים וחתוכים לחתיכות בינוניות

4 שיני שום כתושות

200 ג` גבינה מלוחה

1 ביצה

רבע כוס חלב

הוראות הכנה:

מכינים את הבצק לפי ההוראות לעיל, כולל אפיה.

מטגנים את הבצל עד זהוב, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים. מוסיפים את השום ומטגנים כמה דקות.

מפזרים את הירקות על הקלתית האפויה. חותכים את הגבינה לקוביות קטנות יחסית, ומפזרים אותן בין הירקות.

טורפים את הביצה בכוס, מוסיפים לה את החלב ומערבבים. שופכים בזהירות על הקיש ונזהרים שלא יישפך מעבר לדפנות האפויות.

אופים כחצי שעה בחום בינוני.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת