00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

קליפות תפוזים מסוכרות

קליפות תפוזים מסוכרות מצופות בקוקוס

 

מתכון מבית אימי עליה השלום!

מאוד טעים.

אני אוכלת כנישנוש אפשר גם לשלב את הקליפות בעוגת תפוזים ,חותכים לרצועות ומכניסים לעיסת העוגה  (מתכוונת להכין בקרוב)

את המתכון מכינים עם סוכר  ומיץ לימון

כמות הסוכר אמורה להיות באותו משקל הקליפות.

אני הכנתי כמות קטנה יחסית אבל יצאה לי צנצנת ועוד קופסא קטנה.

חומרים והכנה:

350 גרם קליפות בערך זה היה בערך  מ 5  תפוזים גדולים

סוכר באותו משקל של הקליפות:350 גרם

1 כפית מיץ מלימון טרי

1/4 כוס מים (כוס מידה 250 סמ"ק)

קוקוס.

שוטפים את הקליפות מחממים סיר גדול ורחב מרתיחים מים .כשהמים מבעבעים מכניסים את הקליפות ומכסים את הסיר

מרתיחים 5 דקות.

שופכים את המים ומרתיחים שוב .חוזרים על הפעולה הזו 3 פעמים כדי להוציא את המרירות מהקליפות.

לאחר מכן שמים את הקליפות הסוכר,הלימון והמים על להבה בינונית

ומבשלים ללא מכסה בערך חצי שעה או עד שהסירופ מסמיך ומצטמצם.

לא לעזוב את הגז  צריך להשגיח . מדי פעם לערבב בעדינות.

לאחר שזה מתקרר לקחת צלחת עם קוקוס ולטבול כל קליפה בקוקוס

שמים בקופסא או בצנצנת במקרר

בהצלחה.

אולי תאהבו תמונות חדשות מהכותל ומחוצה לו : 

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4985965

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת