00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

ליקר פירות יבשים במהדורה מוגבלת ומתכון לעוגת פירות יבשים

 

  

ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות...

 

ט"ו בשבט הגיע – חג לליקר פירות...!

 
 
יקב מורד מציג את המוצר לחג ט"ו בשבט, ליקר פירות יבשים. עשיר ומדהים בטעמו מכיל פירות יבשים (טריים) שנבחרו בקפידה: תפוחים, שזיפים, משמיש וצימוקים בעל 20% אלכוהול ניתן להגיש קר או חם בצורת פונץ.
מתאים לסלט פירות וכמובן לעוגת פירות יבשים.
 
את המוצר הייחודי הזה ניתן לרכוש במרכז המבקרים של יקב מורד, ביקנעם. לפרטים נוספים: 04-9597125

 
והנה לכם מתכון לעוגת ליקר פירות יבשים
 
חומרים:

150 גרם חמאה
 
3/4 כוס סוכר

3 ביצים

1-1/4 כוסות קמח תופח

פירות יבשים מתוך בקבוק ליקר פירות יבשים

כפית גרידת לימון

4 כפות ליקר פירות יבשים

תבנית באורך 35 ס``מ , משומנת
 

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)

מערבלים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים את הביצים ומערבלים שוב לתערובת קלילה וקצפית (אפשר גם במעבד מזון מצויד בלהב פלדה).

מכניסים לבלילה את פירות היבשים מתוך ליקר הפירות ואת גרידת הלימון .מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה, ומערבלים לבלילה אחידה.

מוסיפים את הליקר ומערבלים שוב .

מעבירים את הבלילה אל תבנית ואופים כ- 40 דק` .

מצננים מעט, וזורים על העוגה אבקת סוכר (לא חייב).
 
 
 
התמונה להמחשה בלבד (מתוך אתר וואלה אוכל), עדיין לא הכנתי את העוגה בעצמי ;)

       
     
   
 

 

 

 

 

 

       
     
   
 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת