1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת שוקולד בציפוי קרם וניל ושוקולד מריר

עוגת שוקולד בציפוי קרם וניל ושוקולד מריר

עוגת שוקולד מתכון מאוד בסיסי בשדרוג של קרם וניל ושוקולד מריר ,עוגה מרשימה עסיסית וטעימה מאוד.

מתכון העוגה של נירה שאור ``עוגות לכל עת``

אפיתי את העוגה בתבנית עגולה קוטר 26 ,הורדתי כמויות העוגה יוצאת מאוד גבוהה.

עוגת שוקולד קרם וניל ושוקולד

החומרים:


3/4  כוס סוכר


4   חלמונים


1 כף תמצית ווניל


קורט מלח


1/4  כוס שמן


 11/4  כוס קמח


1 שקית אבקת אפיה


4 כפות  אבקת קקאו


2 כפיות אבקת קפה נמס.


3/4 כוס יין מתוק,או חלב או מיץ.


4 חלבונים+1/4כוס סוכר

הכנה:
לבחוש היטב את כול החומרים,חוץ מהחלבונים והחצי כוס סוכר..
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה,ולהוסיף בתנועת עטיפה
לקערת החומרים..
לאפות בחום בינוני,175 מעלות כ35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

 

קרם וניל:

1 שמנת מתוקה

1חבילה פודינג וניל

1 כוס חלב

לצקת לקערה להקציף לקצב יציב

קרם שוקולד :

100 ג`ר שוקולד מריר

20 ג`ר חמאה

1/4 כוס חלב

להמיס במיקרו

לקרר את העוגה ,למרוח את הקרם וניל ,למרוח מעל את השוקולד

אפשר להכין שכבת שוקולד משמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

1/2 מיכל שמנת מתוקה

להמיס ביחד במירוגל למרוח על העוגה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת