00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קוסקוס קר בניחוח בלסמי וסילאן

זה הזמן לספר לכם על השכנה שלי סיגי אלוש, בשלנית בחסד עליון... כל יום שישי כמו שעון דופקת לנו בדלת ובידיה קערה מלאה בקוסקוס עם ירקות, עוף, בשר קציצות וגם שקית של חלות ביתיות, פשוט אלופה שאין לי מילים להודות לה על הפינוק השבועי הזה!

אני מגיש את המנה בתור אבל עם העיקרית הנכונה הוא יכול להיות גם תוספת מצויינת.

המנה הבאה היא משאריות הקוסקוס שנשארו (חבל לזרוק ), אבל אפשר בהחלט להכין קוסקוס במיוחד...

תתכוננו למנה מושקעת, בלתי צפויה וטעימה באופן מיוחד...

מצרכים:

קוסקוס מוכן (כמות של 5 כוסות)

בטטה בינונית קצוצה

בצל סגול גדול קצוץ

פלפל אדום גדול קצוץ

3-4 ענפי כרפס קצוצים

חופן פטרוזיליה קצוצה

מיץ מלימון אחד

4 כפות חומץ בלסמי

2 כפות סילאן

כפית שטוחה אבקת מרק עוף (רק אם הקוסקוס עצמו לא מתובל)

3 כפות שמן זית לטיגון

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מטגנים את הבטטה הקצוצה והבצל עד לשקיפות הבצל.

מוסיפים את הפלפל האדום והכרפס וממשיכים בטיגון עד שכלל הירקות מתרככים.

מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לקוסקוס, מערבבים, מבשלים כ-5 דקות ומוסיפים את הקוסקוס.

מערבבים ומוציאים לקירור. שימו לב מגישים קר (לא פושר....).

תהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת