00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

שניצל הפוך סאן

אני קורא לזה שניצל הפוך

 

מדובר בשניצל של אולמי חתונות ופונדקי הדרכים,

שהיה פופולארי מאוד בשנות השבעים והשמונים.

מאוד ממכר......

שמעתי שיש שקוראים לזה גם שניצל עם שפיצים

נקרא גם שניצל פריזיאן, רק שבמקור שניצל פריזיאן מכינים מקמח 

ובישראל עלו על הרעיון הגאוני של פרורי לחם.....

 

 

מה מכינים:

קילו שניצילם דפוקים 

 

בערך 2 כוסות פרורי לחם כמה שיותר גסים, יוצא הכי טוב עם פירורית זהב ( אני משתמש בשל חברת יונה)

 

4 ביצים 

4 כפות מים

כפית מלח שולחן

כפית אבקת שום גבישי / 3 שיני שום קצוצות 

רבע כפית פלפל שחור

 

 

 

אופן ההכנה :

1) פורסים את השניצלים 

2) טורפים את הביצה המים והתבלינים

3) מהדקים את השניצלים על פרורי הלחם חזק בכדי שידבק. (אפשר אם רוצים לבצע זאת לכל השניצלים מראש )

4) מחממים שמן במחבת גובה חצי  סנטימטר

5) טובלים בתערובת הביצה המתובלת לכיסוי מלא וישר מעבירים למחבת.

6) מטגנים בשמן , עד שמשמחים , הופכים ומטגנים צד שני.

 

בתאבון............

 

 

לחצי כמות:

 

חצי קילו שניצילם דפוקים 

 

בערך כוס פרורי לחם כמה שיותר גסים, יוצא הכי טוב עם פירורית זהב 

 

2 ביצים 

2 כפות מים

חצי כפית מלח שולחן

חצי כפית אבקת שום גבישי / שן וחצי שום קצוצת

שמינית כפית פלפל שחור

 

 

בגדול על כל ביצה , כף מים מעט רבע כפית מלח, רבע כפית שום גבישי וקורט פלפל שחור

אפשר להכין אחת אחת ולהתקדם בתנועה.....

 

לשאריות הביצה אפשר להוסיף מעט מפרורי הלחם ולטגן לביבה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת