66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מעדן של תמרים

מעדן של תמרים

במילה אחת ממכר.אל תגידו שלא הזהרתי. תנסו מה תפסידו?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה צריך:

חצי קילו תמרים לחים

 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה

גרידת תפוז

אופן ההכנה:

לקלוף את התמרים הלחים מקליפתם הדקה 

לחצות אותם לחצי

לסדר אותם במגש .

לגרד עליהם קליפת תפוז.

לשפוך על התמרים שמנת מתוקה.

להכניס לאישפוז ל24 שעות למקרר

לא לנסות לטעום לפני 24 שעות

וזהו תוציאו מהמקרר ותחגגו 

אני לא אחראית לתוצאות;)

שלכם מכל ה  .

טובה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה תפסידו ?

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת