00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

צלי בשר ביין

זה מתכון שקבלתי מאמא של גיסתי. אני לא חושבת שזה יכול להיות יותר פשוט וטעים מזה:

רכיבים:

גוש בשר מס` 5 או 6 במשקל 1.5 ק"ג בערך.

1 בצל פרוס

3 כפות אבקת מרק בצל

1 כף שום כתוש / 1 כף שום גבישי. אפשר גם את שניהם...

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כוס שמן

1/4 כוס מים

1 כוס יין אדום מתוק (של קידוש)

הוראות הכנה:

מפזרים את הבצל הפרוס בתבנית גדולה במעט מגודל גוש הבשר.

מערבבים את השמן, השום, הפפריקה ואבקת מרק בצל בקערה. מורחים את זה על הבשר מכל הצדדים. ומניחים את הבשר בתבנית.

שופכים לתבנית בזהירות את המים והיין.

מכסים בנייר כסף ואופים שעתיים.

אם לקח לכם יותר מעשר דקות להכין את זה - יש פה בעיה...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת