22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

סלט קולורבי ואפונה עדינה

סלט קולורבי ואפונה עדינה

 

הסלט הזה הוא תחליף זול ונגיש לסלט שהוצג ע"י השף ארז קומורובסקי בסדנת "לחמי שאור וסלטי חורף" שהשתתפתי בה. ארז השתמש ב-6 קולורבי קטנטנים שלא זמינים כל כך בשוק וכן השתמש באפונה עדינה טרייה שבכלל לא מצאתי ברשתות השיווק הגדולות או בחנויות הטבע... בנוסף, ארז הוסיף פלפל ירוק חריף, שלא כל כך מתאים לחך של משפחתי ולכן ויתרתי גם עליו. לסיום, העצלנות שלי גרמה ל-2 כוסות עלי כוסברה מופרדים להפוך לכוסברה קצוצה- שהוכיחה את עצמה בצורה לא פחות טעימה!

 

החומרים:

 2קולורבי בינוניים

כחצי שקית אפונת גינה עדינה מוקפאת (מופשרת(

 2כוסות כוסברה קצוצה

מיץ מלימון 1

מלח גס

1 כף דבש

1 כף שמן שומשום 

חצי כוס בוטנים קלויים

 

אופן ההכנה:

1.      פורסים את הקולורבי לחתיכות דמויות גפרורים.

2.      מניחים את פרוסות הקולורבי בקערה עם האפונה והכוסברה.

3.      בקערה קטנה מערבבים את הלימון, מלח, דבש והשמן.

4.      מפזרים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות.

5.      זורים מעל את הבוטנים.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת