00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

מוס על פריך

עוד מתכון ממטבחה של מזל. בצק פריך עם אגוזים, ומעליו מוס שוקולד שאפוי קלות. אחת העוגות האהובות עליי!

רכיבים:

לבצק:

150 ג` מרגרינה / חמאה

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

100 ג` אגוזים קצוצים

3/4 כוס סוכר

1 ביצה

למוס:

100 ג` שוקולד מריר

1 כף גדושה קקאו

1/2 כוס סוכר

50 ג` מרגרינה

4  ביצים מופרדות

1 כף קמח

3 כפות סוכר

הוראות הכנה:

לערבב את רכיבי הבצק. עד למראה אחיד. להדק לתחתית תבנית עגולה. לאפות 15 דקות.

אני ממליצה להכין את הבצק הזה במעבד המזון: מתחילים עם היבשים. במקרה הזה - הכל חוץ מהביצה. ולאחר שלב הפירורים מוסיפים את הביצה ומערבבים עד קבלת כדור או לפחות בצק אחיד פחות או יותר. הסבר מפורט במתכון של הבצק לקיש: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2449069

למוס:

להמיס שוקולד, קקאו, סוכר ומרגרינה בסיר קטן תוך עדי ערבוב עד שהתערובת הומוגנית. להוסיף 4 חלמונים וכף קמח. לערבב קלות.

להקציף במיקסר 4 חלבונים עם 3 כפות סוכר.

לערבב בעדינות עם השוקולד (ביד. לא במיקסר). לשפוך על הבצק. ולאפות כ-12 דקות.

ותמצאו שגם אתם מברכים את מזל כמוני...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת