55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קישואים ממולאים ברוטב סלרי

לרוב אני מכינה את כל הממולאים שלי באותו הרוטב (מתכון לחצילונים ממולאים : http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2177956  ) 

הפעם החלטתי קצת לשנות, הלכתי על רוטב מלא בעלי סלרי. יצא משו משו....

המצרכים

6-7 קישואים בגודל בינוני

למילוי

200 -300 גרם בשר בקר טחון

כ - 3 כפות אורז רגיל או עגול

פלפל, מלח, - לפי טעם 

כפית בהראט

לרוטב

1 - 2  בצלים

כף אבקת מרק עוף

עלי כוסברה

7-8 גבעולים ועלים של סלרי ראש.

מלח

פלפל

שמן זית לטיגון

לימון סחוט.

 

אופן ההכנה

1. מרוקנים את הקישואים באמצעות מכשיר לריקון ירקות (ניתן להשיג בשווקים). שומרים את תוכנם בצד.  

 

2. משרים את האורז במים רותחים ל - 15 דקות. 

    מסננים מהמים ומוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים. מערבבים היטב ומתחילים במילוי הקישואים.    

    ממלאים כל קישוא עד ל- 3/4. 

3. הכנת הרוטב: מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים את תוכן הקישואים ששמרנו בצד, ומאדים

    תוך כדי ערבוב. מתבלים, מוסיפים כ - 2 כוסות מים ומרתיחים. מנמיכים את הגז ומוסיפים את עלי הסלרי

    והכוסברה החתוכים. טועמים את הרוטב ומשפרים טעמים. 

4. מסדרים את הקישואים בתוך הרוטב, דואגים שהרוטב, עם עלי הסלרי יכסה את הקישואים. מבשלים

    כ - 45 דקות על להבה נמוכה. 

 

    מגישים חם, עם לימון סחוט מעל. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת