00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת תפוחי אדמה ובצל

 

מתכון טעים שילוב מנצח של תפוחי אדמה בצורה קצת אחרת..

והפעם פשטידת תפוחי אדמה ובצל.

 

המתכון:

5 תפוחי אדמה - מבושלים במים (כמו לפירה) (במשקל 1 ק"ג)

 3 בצים

3 בצלים גדולים קצוצים דק דק

4 כפות קמח רגיל

כורכום  1/2 כפית

1 כף אבקת מרק עוף פרווה ללא מונסודיום גלוטומט (או מלח במקום)

שמן לטיגון הבצל - 4 כפות

1/4 כפית אגוז מוסקט

פלפל שחור ומלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

לבשל את התפוחי אדמה עד ריכוך, לסנן , ולמעוך כמו שמכינים פירה.

לטגן את הבצל עד להשחמה  .

בקערה לערבב את  תפוחי האדמה להוסיף את הבצים  והקמח, כורכום, פלפל שחור,

אבקת מרק עוף פרווה או מלח, אגוז מוסקט ולערבב היטב.

להוסיף לקערת תפוחי האדמה (פירה) את הבצל המטוגן לערבב היטב.

לשמן תבנית עגולה ולשפוך את התערובת .

בתנור חום בנוני 180 מעלות - 40 עד 50 דקות

בתאבון :-)

 

 

פשטידה זו מומלץ לקרר שעתיים בטמפרטורת החדר, כך הפשטידה יותר יציבה.

 

פירוט קלורי בקישור : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3445

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת