88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מרק חרירה שלי

מרק חרירה שלי

אודליה הנכדה  בת השנתיים אוהבת רק מרק חרירה,

אני אוהבת מרק עם הרבה נוזלים

שותפי אוהב מרק סמיך,הפשרה היא בלהוסיף איטריות בנפרד.

החלטתי גם להכין את המרק ממצרכים שהיו לי בבית

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים

2 כוסות עדשים שחורות מבושלות

2 גבעלי עלי סלרי

2 גזר

2 תפוחי אדמה

חתיכת דלעת

2 עגבניות מגורדות

4 כנפיים ושני גרונות של עוף

 כפית וחצי כורכום,

כפית פלפל לבן

כפית כמון

2 כפיות מרק עוף

לבשל את כל המצרכים בסיר לחץ מרגע שהשסתום עולה 20 דקות

 

להפריד את הבשר מהמרק, להוסיף מיץ מלימון אחד גדול

 

את האיטריות מבשלת בנפרד מי שרוצה מוסיף ,אני אוהבת בלי איטריות.

מרק טעים ומנחם בימים הקרים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת