00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

בורק`ס בשר

זו הגירסה הכי פשוטה, קלה, וטעימה שאני מכירה לבורק`ס בשר.

רכיבים:

בצק פילאס תורכי (או בצק עלים). פשוט הפילאס מרודד דק יותר. להשאיר את הבצק בחוץ כמה שעות כדי שיפשיר.

1 בצל קצוץ

500 ג` בשר טחון

1 ביצה

1/2 כוס פירורית מתובלת

זהו! אלה כל הרכיבים! פשוט ולעניין.

הוראות הכנה:

מטגנים את הבצל עד זהוב, מוסיפים את הבשר ומערבבים אותו תוך טיגון על אש גבוהה, עד שהוא נעשה פירורים פירורים.

מוסיפים את הביצה והפירורית. מערבבים היטב.

פותחים את הבצק וחותכים אותו לגודל הרצוי. שמים במרכז רצועה עבה של מלית, מקפלים את הבצק מעליה, וממשיכים לגלגל עד שנגמר הבצק.

אצלנו מעדיפים בורק`סים אישיים. אז אני עושה את זה כמו גביניות. ריבוע שבמרכזו המלית, ומקפלים כל שתי פינות יחד על מנת ליצור מעין מעטפה.

מורחים בביצה טרופה ששמתי בכוס חד פעמית.

אופים כחצי שעה.

מגישים עם רוטב פטריות (אופציונלי)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת