00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

מאפינס שוקולד של אביגיל כהן

 

את האורחת הבאה זכיתי להכיר אישית. אביגיל פולק כהן היא אישה מדהימה וגם בלוגרית נפלאה. היא כותבת בלוג מרגש מאוד הנקרא "פיסות מהחיים" וכשמו כן הוא. אביגיל משתפת את הקוראים שלה בפיסות מחייה האישיים, וגם במתכונים ביתיים נפלאים.
למסיבה שלנו הביאה אביגיל ככיבוד, מתכון למאפינס שוקולד עם הפתעה, וגם לא שכחה לכתוב ברכה יפה.

 

 הבלוג  הנהדר שלך חוגג שנתיים וזו סיבה למסיבה ועוגה. לכבודו ולכבודך אכתוב עלייך כמה מילים ומרחוק שולחת גם עוגה:)


" על קצה המזלג הוא בלוג עשיר שיש בו מכל טוב. מאפים,קינוחים,מאכלים ושאר דברים טעימים. הפוסטים קריאים והתמונות תענוג לעיניים. את בעלת הבלוג,דגנית זכיתי להכיר באופן אישי. עליה אומר שמעבר להיותה אישה בעלת ידי זהב וכישרון מיוחד היא גם חברה מופלאה עם לב זהב. 
מאחלת לדגנית ולבלוג שלה עוד שנים רבות של עשייה ויצירה,קוראים רבים ומגיבים מפרגנים. שתגשים את חלומותיה ושנמשיך כולנו להנות ממעשי ידיה."

עד כאן דבריי. 
שתהיה אחלה חגיגה:)♥♥♥
 
 
 
 
 המצרכים:

  • 2 כוסות קמח

  • 3/4 כוס קקאו

  • 1 אבקת אפייה

  • 3/4 כוס סוכר

  • 2 ביצים

  • 1 כוס שמן

  • כוס אחת של נס קפה רותח בלי חלב

  • כוס אחת של מיים רותחים

  • 12 קוביות שוקולד מריר,חלב או מטבעות שוקולד שקונים לילדים (אם מכינים בתבניות חד פעמיות אז להכין כמות לפי מספר התבניות)

  • 1 כוס שוקולד צ’יפס

 
  • תבנית מאפינס בתוכה עטרות נייר או תבניות מאפינס חד פעמיות.
 
ההכנה:
 
  1. לחמם תנור ל 175 מעלות

  2. לשים בקערה קמח,קקאו,אבקת אפייה,סוכר ולערבב.

  3. להוסיף את השמן והביצים ולערבב היטב עד שהביצים נספגות בתערובת. (התערובת הינה קשה בשלב זה וזה בסדר).

  4. להוסיף את הנס קפה והמיים הרותחים ולערבב היטב עד קבלת תערובת דלילה מעט ואחידה.

  5. לצקת לכל שקע מאפינס תערובת עד רבע הגובה.

  6. לשים קוביית שוקולד או מטבע ולצקת מעל עוד מהתערובת עד גובה של 3/4 משקע התבנית.

  7. מעל,לפזר מעט שוקולד צ’יפס על כל אחד מהמאפינס.

  8. לאפות כ 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מע`.

 

 

 

תודה לאביגיל על הכיבוד הטעים שהביאה לנו למסיבה
 
ולהתראות  בפוסט של האורח הבא!
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת