00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

קרקרים מקמח שקדים של ורד לב

היום הגיעה אל מסיבת יום ההולדת הוירטואלית שלי, הבלוגרית  ורד לב, שהיא גם נטורופתית   N.D  וגם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC

היא מנהלת את הבלוג  "מה יש לצהריים" וגם מנהלת את קבוצות הפייסבוק  המטבח הפתוח של ורד לב  ואת - חופשת לידה-ההזדמנות שלנו לחזק את עצמנו

אישית אני מודה שאת שלב הלידות וההנקה כבר עברתי לפני שנה או שתיים.. (או קצת יותר  ) אבל נפלאות הנטורופתיה תמיד מסקרנות אותי, וכשמגיעה אלי נטורופתית מקצועית אני חייבת ללכת ולהציץ בבלוג שלה !

 

כדי שתכירו מעט את ורד  העתקתי למענכם כמה דברים אישיים שהיא כתבה על עצמה:

אני אמא ל-4 ילדים שאוהבים לאכול אוכל מאד מגוון, לא כולם אוכלים כמו כולם והארוחות יכולות להיות מאד משונות באותו השולחן. 

חוצמזה, אני נטורופתית N.D. ויועצת הנקה מוסמכת IBCLC. אני עוסקת בייעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור.


אני גם מלמדת על נטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד) במפגשים פרטיים ובקורסים והכשרות מקצועיות של תחומי ההיריון והלידה, במכללות לרפואה משלימה ועוד.

לאורך השנים ניהלתי שלל פורומים וכתבתי הרבה מאמרים בתחומים אלה.

ואני מביאה קרקרים מקמח שקדים למסיבה:


קרקרי עשבי תיבול ללא קמח- של ורד לב


חומרים

  • 1.5 כוסות קמח שקדים

  • 1/2 כוס גרעיני חמניה לא קלויים

  • 1 כף תבלינים מיובשים למיניהם: אורגנו, טימין, זעתר (ייבשנו בעצמנו)

  • 2 שיני שום (אפשר גם שום מיובש)

  • 1/2 כפית מלח גס (יכול להיות ששמתי קצת יותר)

  • 1 כף שמן זית (אפשר להחליף אם תרצו. קוקוס, חמאה וכו`)

  • 1 כף סירופ מייפל אמיתי/ סילאן/ דבש

  • 1 כף מים

 

אופן ההכנה

 

1. מחממים תנור ל-160 מעלות.

2. במעבד מזון מערבלים את קמח השקדים, החמניות, השום והתבלינים. עד שהם מעורבבים היטב

 

3. בכלי מערבבים את שמן הזית, הממתיק והמים ומוסיפים למעבד המזון

 

4. זה מתערבל עד שנוצר מעין כדור. אפשר לערבב גם ביד

 

5. משטחים על נייר אפייה ומניחים נייר אפייה נוסף מעל

 

6. בעזרת הידיים או מערוך משטחים את התערובת בצורה שווה ודקה יחסית

7. מסירים את הנייר העליון ומעבירים לתנור לכ- 10-12 דקות. מציעה להשגיח על הקרקרים כבר אחרי כ-8 דקות, כי הוא נוטה להיות מוכן יותר מהר בקצוות. שימו לב שלא יישרף לכם, 

לפחות בפעם הראשונה ואז תלמדו כבר איך מתנהג התנור שלכם בהקשר למתכון הזה (מדהים אותי שלכל תנור יש כמו אג`נדה משלו)

 

 

 

תודה לורד על הכיבוד הטעים

ולהתראות בפוסט של האורח הבא!!

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת