00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

חציל ממולא בסלט ביצים וחצילים

רציתי ארוחת צהריים כיפית וקלה, דיאטתית, שמתאימה ליום אביבי ויפה ולכן הלכתי לכיוון החציל, יותר נכון חציל אפוי.

בהתחלה לא ידעתי מה להכין איתו , אז החלטתי לזרום וקודם כל להכניס את החציל לתנור...רק אחרי שהוא יצא מהתנור קפץ לי לראש-

חציל ממולא , לא קשה בכלל להכנה, ארוחה כייפית ,טעימה  ולא משמינה....

 

מתכון לחציל ממולא בסלט ביצים וחצילים

המצרכים:

1 חציל

2 ביצים

כפית וחצי של מיונז לייט

בצל אחד גדול קצוץ

ספריי שמן 

מלח ופלפל

ההכנה:

שוטפים את החציל וחוצים אותו לאורכו. מניחים את 2 החצאים על גבי נייר אפייה כאשר הקליפה כלפי מעלה. מכניסים לתנור מחומם

מראש ל180 מעלות. מחכים עד שהחצילים יתרככו . אפשר לבדוק זאת ע"י דקירת החציל במזלג. אופים אותם  כמחצית השעה. 

לא בגריל. מוציאים והופכים אותם כדי שיתקררו.

בינתיים מטגנים את הבצל במעט ספריי שמן ומבשלים את 2 הביצים עד למצב של ביצה קשה.

לאחר שהחציל התקרר מעט מוציאים באמצעות כף את התוכן שלו לקערה בינונית.( אני עברתי קודם עם סכין בשוליים כדי שיהיה יותר קל ).

לקערה  עם החצילים מוסיפים את הביצה הקשה, הבצל המטוגן, מיונז ומלח פלפל ומערבבים היטב. מועכים את הביצה ,טועמים

ומתקנים תיבול.

להגשה : מחלקים את תוכן הקערה ל- 2 וכל מחצית שמים בתוך חציל אחד. מגישים עם סלט ירוק.

בתיאבון

.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת