55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פרוסות לימון כבוש

עץ הלימונים שלי נתן השנה כמות נכבדה של לימונים ענקיים. אז החלטתי לכבוש כמה...

המרכיבים:

5-6 לימונים בגודל בינוני, מקורצפים ושטופים

1 כף מלח גס

1 כף פפריקה חריפה

1/2 כפית פפריקה מתוקה

שמן

צנצנת מעוקרת

 

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הלימונים חותכים את עוקץ והזנב, חוצים ופורסים אותם לחצאים בעובי של כ - 1/2 סמ`.

מסירים את הגרעינים, שמים בקערה ובוזקים עליהם מלח גס והפפריקה מערבבים ומשאירים לשעה, מדי

פעם מקפיצים את הלימונים בקערה ומעבירים לצנצנת המעוקרת. 

מכסים את פרוסות הלימון בשמן, סוגרים היטב ומאחסנים במקרר. הכרחי שהשמן יכסה לגמרי את פרוסות

הלימון, כיוון שהשמן יוצר שכבה שמבודדת את הלימונים מהאויר ומונע היווצרות עובש. כמו כן, אין להכניס

כלים מלוכלכים או להוציא בידיים פרוסות לימון, שוב, כדי למנוע היווצרות עובש. 

כבר כעבור יומיים פרוסות הלימון מוכנות וניתן להשתמש בהן כתוספת בכריכים, על דגים ותבשילי

עוף. 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת