55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

אגרול סיני אפוי - דיאטטי

 

המרכיבים:

עלי סיגר  - לפי מספר האגרולים שברצוננו להכין

2 גזרים

1/2 כרוב לבן

גמבה

נבטים סיניים

כף רוטב סויה

כף שמן תירס

כף שמן שומשום (לא חובה)


אופן ההכנה

1. חותכים לרצועות דקיקות את כל הירקות, מחממים את שני סוגי השמן במחבת או בווק ומקפיצים את

   הירקות כ - 3 דקות, מוסיפים את כף רוטב הסויה, מערבבים, מסירים מהכיריים ומעבירים את הירקות

   למסננת, כדי להגיר נוזלים.

2. פורסים את עלי הסיגר על משטח עבודה ומניחים במרכז כל עלה כף גדושה של תערובת הירקות:

    מקפלים את שולי העלה ומגלגלים לצורה של אגרול. ניתן להדביק את שולי האגרול בטיפונת מים.

 

3. מרססים תבנית בתרסיס שמן קנולה, מניחים את האגרולים בתבנית ומרססים אותם גם כן בתרסיס שמן.

    מכניסים לתנור (או לטוסטר אובן) ואופים כ - 10 דקות, עד להזהבתם. מגישים חם.  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת