00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוף בקארי

חזה עוף רך ברוטב מצויין, מוגש על אורז. מה עוד אפשר לבקש? עוד מתכון מנצח של רות סירקיס.

רכיבים:

העוף:

1 ק"ג חזה עוף חתוך לחתיכות.

1/2 כוס קמח

1/2 כפית מלח

הרוטב:

2 בצלים גדולים קצוצים

2 פלפלים ירוק חתוכים לקוביות

2 כפות קמח

2 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור

2 כפות אבקת מרק עוף

260 ג` רסק עגבניות

4 כפיות אבקת קארי

4 כוסות מים

הוראות הכנה:

שוטפים ומקמחים את העוף בתערובת הקמח והמלח. מטגנים קלות את העוף עד זהוב. בכמה נגלות. שומרים בצד.

מטגנים את הבצל עד ששקוף, מוסיפים את הפלפל ומטגנים כמה דקות. בוזקים את הקמח, ומטגנים כדקה. מוסיפים את כל שאר הרכיבים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עשר דקות.

מוסיפים את העוף ומבשלים עוד 15 דקות.

מגישים על אורז לבן: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2451391

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת