66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

סאלוף

29/05/2013
סאלוף

פיתה תימנית בשרנית וטעימה. יש המוסיפים לה חילבה מלמעלה יש מתנגדים לזה בגלל הריח  :P אני מידי פעם אוהבת לשים עליה ירקות שונים,וגם עישבי תיבול (ראו תמונות) הסאלוף צריך קצת להשקיע בו אבל הוא מאוד טעים ושווה להכין.

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

המצרכים:

1 ק"ג קמח

20 גרם מלח/ כף

20 גרם סוכר /כף

2 כפות שמרים יבשים

3 כוסות מים.

אופן ההכנה :

בקערת המיקסר עם וו הגיטרה לערבב את הקמח ,מלח,,סוכר.

להוסיף את השמרים ואת המים ולהקציף כמה דקות.

צריך לצאת בצק דליל מאוז אך לא נודלי יותר מדי.

לכסות את הקערה (לא להוציא את הגיטרה מהבצק) להתפיח עשרים דקות עד חצי שעה.

להקציף שוב את הבצק 2-3 דקות. ולכסות שוב להתפיח חצי שעה.

אחרי תצי שעה להקציף שוב 2-3 דקות . להוציא את וו הגיטרה ולכסות את הבצק להתפחה אחרונה.

הכנת הסאלופים:

להכין קערה עם מים כדי לטבול את הידיים 

להכין מחבת טפלון ומכסה של  סיר גריל.לחבר לחשמל.

להדליק את הגז על להבה בינונית ולחמם את המחבת.

אחרי שהמחבת חמה למרוח מעט שמן עם נייר או גזה.

להרטיב את הידיים ולקחת חופן של בצק ולשטח אותו במחבת.

למרוח שמן עם מברשת על הבצק. (לא חובה אני אוהבת בגלל הברק שהשמן נותן)

יש אפשרות לשים מה שאתם רוצים על הבצק כמו: שמן זית ומעט זעתר,שומשום,עגבניות ,זיתים,אפילו ביצה.(אני אוהבת לשים חילבה)

להניח את מכסה הגריל על המחבת ולהמתין כמה דקות, צריך להציץ או להרים את המכסה לראות אם הסאלוף השחים.

אופציה שאני מאוד אוהבת:

לשים חופן קטן של הבצק על המחבת לקחת עישבי תיבול שהם פיטרוזיליה +שמן זית+שום כתוש+בזיליקום ולמרוח על הבצק. לקחת עוד חופן קטן של הבצק להניח על העישבי תיבול,למרוח מלמעלה שוב עישבי תיבול ולהניח את מכסה סיר הגריל.

זהוא תביאו חומוס וחמוצים ותנגבו

בהצלחה

שלכם מכל ה

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

59 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת