2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

לחמניות רכות ומעט מתקתקות ....

לחמניות רכות ומעט מתקתקות ....

נפתח את השבוע עם ריח של שמרים ,לחמניות עגולות שמנמנות ,מתקתקות מעט נחטפות בעודן חמות ,

זהירות ממכרות .

לחמניות רכות מעט מתקתקות .

1 ק``ג קמח

3 כוסות מים חמימים

2 כפות שמרים יבשים ,אפשר להשתמש בקובית שמרים טריים

1/2 כוס סוכר/אפשר להוריד מכמות הסוכר

חצי כוס שמן

 1 כף שטוחה מלח

1 ביצה למריחה

מעט שומשום

אופן ההכנה:

לערבב  את הקמח עם השמרים,בקערת המיקסר ,להוסיף סוכר ,מלח ,לערבב ,להוסיף את

השמן ואת המים בהדרגה. וללוש לבצק אחיד וחלק למרוח מעט שמן נוסף ולעסות את

הבצק עם השמן להתפיח שעה ליצור כדורים,או צמות קלועות, ולהתפיח חצי שעה נוספת .למרוח ביצה טרופה

ולפזר שומשום ,לאפות בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש

מקילו בצק יוצאות כ30 לחמניות .

לפני אפיה תפוחות ועגלגלות...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת