66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מאפינס כרוב וקישואים

מאפינס  כרוב וקישואים

מאפינס ופשטידה תוכלו להכין בקלות תוספת  נפלאה למנה עיקרית .בקלי קלות.

החומרים:

800 גרם כרוב חתוך לרצועות דקות

3 קישואים בינוניים מגורדים בפומפיה גסה

2 בצלים קצוצים דק

3- 4 כפות שמן                                     

כף מלח

פלפל שחור

כוס קמח

6 ביצים

קורט אגוז מוסקט

פיטרוזיליה קצוצה 

סלרי קצוץ  

אופן ההכנה:

קוצצים את הכרוב הקישואים במגרדת גסה

מוסיפים את הבצל הקצוץ דק

קוצצים את הפיטרוזיליה והסלרי                                                מערבבים את כל הירק בקערה  

מוסיפים תיבול,ביצים וקמח

מערבבים היטב  שלא יהיו גושים.

משמנים תבניות מפס.או מגש  מספר24  

אופים  ב180 מעלות בערך45 מעלות.

והנה תוספת נפלאה ולא משמינה  :P   

  בהצלחה    

שלכם מכל ה                

טובה         

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת