00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

רול חזה עוף במילוי מעושן

כמו בכל בית (שאני מכיר) הילדים שלי לא מוותרים על שניצל,כן שניצל!!!

אז החלטתי להכין להם שניצל מיוחד והריי הוא לפניכם.

עבור 6 סועדים 

החומרים

6 יח` חזה עוף נקי משומן וגידים ופרוס דק (כמו לשניצל)

2 ביצים 

1 כוס פירורי מאפה עבים מוזהבים 

1/2 כוס מים קרים

1 כף שומשום 

מלח פלפל

קייסמים

שמן לטיגון

למילוי

2 כפות חרדל גרגרים

100 גר` פסטרמה מעושנת

פלפל אדום מעושן (ניתן לרכוש בחומץ ולשטוף)

חופן עלי תרד טריים מושרים במים חמים

אופן ההכנה 

על משטח עבודה נניח את חזה העוף ונבנה מילוי שכבה ע"ג שכבה. ראשונה תהיה מריחה של חרדל מעל נניח פרוסת פסטרמה רצועת פלפל 

ועל הכל נניח עלי תרד חלוטים,ונגלגל תוך כדיי הידוק .

בעזרת קייסם "נתפור" את החזה .נשבור לקערה 2 ביצים בתוספת חצי כוס מים. בצלחת נפרדת נערבב את פירורי הלחם עם השומשום ונתבל במלח

פלפל ,נתבול את החזה בביצה ואז בפירורי לחם במקביל נחמם שמן ונטגן את החזה עד הזהבה.

ניתן לחזה "לנוח" לכמה דק`  נוציא את הקיסמים ואז נפרוס באלכסון .

נעבור להגשה

בצלחת נשים רוטב צ`לי מתוק (קר) ומעל נניח את חזה העוף ניתן להגיש במגוון רטבים ע"ב מיונז ותחמיצים.

שילוב החזה המטוגן הפריך והחם עם הרוטב הקר והחלק הם סוד ההצלחה של המנה .

בתיאבון .

 

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

ותמיד תזכרו כי "הנשמה היא הקסם"

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת