00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שבועות בפתח-מאפה קדאיף במילוי תרד וגבינות

בחג שבועות תעשה לך...

המתכון במסגרת פרוייקט המתכונים לשבועות בשיתוף אונלייף

והפעם מאפה קדאיף במילוי גבינה לבנה,כנען,תרד,פיסטוקים ומלח גס הכל נח על מצע של סלטון בתיבול עדין של :בלסמי,שמן

אבוקדו,דבש,חרדל גרגרים,ומלח אטלנטי .

עבור 6 סועדים

החומרים

300 גר` קדאיף 

200 גר` חמאה 

500 גר` גבינה לבנה 

250 גר` גבינת כנען/פטה-טבעית

100 גר` פיסטוק גרוס

חבילת עלי תרד-300 גר` לערך

אופן ההכנה 

יש להפשיר את הקדאיף (באריזה-שלא יחשף לאוויר הוא יתקשה) במקביל בסיר נמיס 50 גר` חמאה ונטגן קלות את עליי התרד בשלמותם (ללא

גבעול) ונקרר.את יתרת החמאה נמיס (במיקרוגל).

נעביר את הקדאיף לקערה ונערבב בעדינות עם החמאה (חצי מהכמות המומסת).

נשמן תבנית בעזרת חמאה ונדפן את התבנית עם שערות הדקאיף כולל השוליים.(ניתן לדפן מחבת ולהגיש ישר לשולחן)

נעבור למלוי

במעבד מזון/סכין נקצוץ פיסטוקים,בתוך קערה נערבב 500 גר` גבינה לבנה,250 גר` גבינת כנען ואת עלי התרד המאודים,נתבל במלח גס מעט פלפל 

נוסיף לחגיגה חצי מכמות הפיסטוק הקצוץ.

בניית המנה 

נניח את המילוי על גביי התבנית המדופנת בקדאיף בגובה אחיד ושוב "נכסה" בקדאיף.בעזרת כף נטפטף חמאה ונפזר את יתרת הפיסטוק הקצוץ.

נחמם תנור ל 180-200 מעלות ונאפה עד השחמה (ברגע שהקדאיף קיבל צבע מוזהב המנה מוכנה )

סלטון 

ניתן להשתמש בכל סוג של עלים/חסה עפ"י בחירה 

וינגריט

החומרים

1 כף דבש

2 כפות שמן אבוקדו

1 כף חומץ בלסמי

1 כפית חרדל גרגרים

מיץ מחצי לימון 

מלח גס,פלפל גרוס

נעבור להגשה 

נתבל את הסלטון תוך כדיי "קיפול" החסה לרוטב ונעביר לצלחת הגשה.בעזרת כף מרית נחתוך מהמאפה (בצורה חופשית ולא סימטרית זה היופי)

ונניח מעל הסלטון נעטר בעליי מיקרו ובצל עירית,נטפטף מעל מהוינגרייט ובתיאבון.

מומלץ להגיש לצד יין לבן תוסס (אישית ממליץ על למברוסקו) וההנאה מובטחת.

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

ותמיד תזכרו כי "הנשמה היא הקסם"

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת